Ny verkställande direktör i Destination Gotland AB

Christer Bruzelius, 53 år och bosatt i Bjärred, har utsetts till ny verkställande direktör för Destination Gotland. Han tillträder succesivt med start den 1 juli 2012. Från och med den 1 oktober tillträder Christer som Vd då nuvarande Vd Ulf Ahlquist senare i år pension. Christer kommer att bosätta sig på Gotland.

Christer Bruzelius är cheap jerseys China för närvarande Vd för cheap mlb jerseys Finnlines Ship Management AB som är ett dotterbolag wholesale nfl jerseys inom Finnlines-koncernen som i sin tur är en del av Grimaldi Group.

– Christer Bruzelius har en gedigen erfarenhet från olika befattningar inom ett flertal rederier, vilket är en stor tillgång för den fortsatta utvecklingen av Destination Gotland, säger Bengt-Erik Bengtsson, styrelseordförande i Destination Gotland. Vi är oerhört stolta över att vi lyckats rekrytera Christer till Gotlandstrafiken, fortsätter cheap jerseys Bengt-Erik.

– Det är med stor glädje jag kommer till Destination Gotland och får vara med om att vidareutveckla ett välskött företag med unik förankring och betydelse för det Gotländska samhället, säger Christer Bruzelius

– Vi vill framföra ett stort tack till Ulf Ahlquist efter hans värdefulla insatser för bolaget och önskar honom ett varmt world! lycka till framöver, säger Bengt-Erik Bengtsson.

För mer information kontakta:
Bengt-Erik Bengtsson, styrelseordförande Destination Gotland AB
+46 wholesale mlb jerseys (0)70 571 78 81
Christer Bruzelius +46 (0)70 5450077

Med Valuable vänlig hälsning
Destination Gotland

Ladda ner pressmeddelandet i PDF-format »