Rederi AB Gotland köper Kneippbyns och Gotland Turistservice andelar i Gotland Promotion

I dag blev det klart att Kneippbyn och Gotlands Konferens – och Turistservice säljer sina andelar i Gotland wholesale jerseys Promotion till Rederi AB Gotland. Förhandlingar pågår även kring ett förvärv wholesale nfl jerseys av Norrköping Tidningar Medias andel. Rederi AB Gotland blir då helägare av dotterbolaget Gotland Promotion, sälj- och marknadsbolaget för resor, boende och upplevelser på Gotland.

Tidigare i dag sålde Werkelin med Kneippbyn och Harlevi med Gotlands Konferens- och Turistservice sina respektive 15 procent i Gotland Promotion till majoritetsägaren Rederi AB Gotland. För Norrköping Tidningar Medias andel om 5 procent pågår en diskussion i positiv anda om att Rederi AB Gotland förvärvar även av cheap NFL jerseys dessa.

– För att stärka Gotland som resmål och wholesale jerseys möta framtidens krav på teknik och tillgänglighet är vi och de tidigare delägarna överens om att det behövs nya tag kring produktutveckling och försäljning. Var och en vill vidareförädla sina verksamheter och samtliga parter ser att bästa vägen framåt är att Rederi AB Gotland stärker Gotland Promotion genom att bli ensam ägare av bolaget, säger Håkan Johansson, VD Rederi AB Gotland.

Gotland Promotion kommer att arbeta vidare med att vidareutveckla sitt affärssystem. Ytterligare kraft läggs på anpassning till ny teknik och funktioner för att möta konkurrensen till såväl andra destinationer som andra чечетку) bokningskanaler.

– Vi ser positivt på att Rederi AB Gotland stärker den viktigaste bokningskanalen för besöksnäringen på ön och tror på ännu fler bokningar i våra anläggningar genom Gotland Promotion, säger Niklas Harlevi, VD Gotlands Konferens- och Turistservice.

Samarbetet med Gotlands Promotions drygt 170 gotländska leverantörer kommer att löpa på som tidigare. De tidigare delägarna kommer även fortsättningsvis att ha ett nära samarbete kring marknad, Dare distribution- och bokningsfrågor.

– Konkurrensen på Internet har hårdnat de senaste åren vilket innebär att Gotland Promotion behöver stärka sin produkt och sitt affärssystem. Gotland Promotions bokningsportal på destinationgotland.se ger den gotländska besöksnäringen en möjlighet att sälja sitt utbud till en låg kostnad, vilket är viktigt för oss och våra anläggningar, säger Eva Werkelin, Gotland VD Kneippbyn.

För ytterligare information kontakta: 
Håkan Johansson, VD Rederi AB Gotland, 0498-20 18 30, Wholesale Miami Dolphins Jerseys 070-284 50 99 eller hakan.johansson@gotlandsbolaget.se

Ladda ner pressmeddelandet i PDF-format »